Akciós Led fal bérlés


Ugyan sok érdekes sportesemény lesz 2024-ben is, a két legfontosabb egyértelműen a németországi foci-Eb, és a párizsi nyári olimpia lesz magyar szempontból. Ahhoz, hogy ezek a tornák jól sikerüljenek, sok minden kell: a fociválogatott játékosainak egészsége és jó formája, vagy hogy minél több csapatsportágban kvalifikáljanak a magyar válogatottak Párizsba.

2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egyszerűen Euro 2024 lesz a 17.Európa-bajnokság, amely az UEFA által szervezett, négyévente megrendezésre kerülő férfi labdarúgó-válogatottjai számára kiírt Európa-bajnokság. A tornát 2024. június 14. és július 14. között rendezik Németországban


2024. évi nyári olimpiai játékok, hivatalos nevén a XXXIII. nyári olimpiai játékok több sportot magába foglaló nemzetközi sportesemény lesz, amelyet 2024 nyarán rendeznek. Hivatalosan a 33., ténylegesen – vagyis ha nem számoljuk bele a világháborúk miatt elmaradt játékokat – csak a 30. megrendezett újkori nyári olimpia lesz. Megnyitóünnepség: 2024. július 24. Záróesemény: 2024 augusztus 11.

Szurkoló Zónáknak ajánlatunk:

Kültéri P2.9 SMD led kabinetekből épülő kijelző bérlési lehetőség.

Egységesen 25.000 Ft + áfa / nm napi bérleti díjon tudjuk biztosítani.
Videó processzor már az árban.

EB teljes idejére 12 nap bérleti díjjal, míg az olimpia idejére 8 nap bérleti díjjal kell kalkulálni. Amennyiben mind a két időszakot megrendeli, a köztes időszakért nem számolunk bérleti díjat.

További költségek:

- Építés/bontás, szállítás
- Amennyiben a fal nem akasztható fel helyi tartószerkezetre, mobil állványzat bérleti díja
- Műsor közvetítésére mindig TV antenna, beltéri egység
- Állandó személyzeti felügyelet biztosítása

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:

info@megatone.hu